Gyémánt karikagyűrű

1–16 termék, összesen 23 db

Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű és gyémánt ékszer webshop: Személyre szabott gyémánt karikagyűrűk és jegygyűrű Budapesten

Ezt az ékszert, házasságkötéskor a nagy IGEN után, egymás ujjaira húzzátok fel. Ez a hűség és az összetartozás jelképe. A karikagyűrűk legtöbbször stílusban hasonlóak (eltérés, hogy a női ékszerben gyémántkövek is találhatók), de a mai világban egyre gyakoribbá vállnak, hogy a női modellek teljesen körbe gyémánt kövesek, míg a férfi ékszer, egy klasszikus kő nélküli darab. Ezekben az esetekben úgyszólván megengedett az eltérés. Karikagyűrűink Magyarországon magyar ötvös és magyar foglaló mesterek által készülnek. Minden egyes modellt egyedileg a megrendelőink aktuális igénye szerint gyártunk le.

Gyémánt karikagyűrű és brill, gyémánt gyűrű stílusok és formák

A klasszikus karikagyűrű stílus

A klasszikus stílusú karikagyűrűk egyszerűek és időtállóak. A legtöbb ilyen gyűrű sima és díszítetlen, esetleg 1 vagy 2 gyémánttal vagy más drágakővel ékesített. Mivel a klasszikus stílus sosem megy ki a divatból, tökéletes választás azok számára, akik az egyszerűséget és a hagyományokat kedvelik.

A modern gyémánt jegygyűrű stílus

A modern stílusú karikagyűrűk merészebbek és kreatívabbak, mint a klasszikus darabok. Ennél fogva a gyűrűk gyakran különleges formákat, színeket és díszítéseket tartalmaznak, például geometriai mintákat vagy különböző drágakövek kombinációját. Ez a stílus ideális azok számára, akik szeretik a különleges és egyedi ékszereket. Annak érdekében, hogy a gyémántok a legjobban ragyogjanak, cégünk a kőfoglalásnál a legújabb technikák alkalmazását részesíti előnybe. Ez a stílusú jegygyűrű tökéletesen illeszkedik az eljegyzési gyűrűk legtöbbjéhez.

A vintage karikagyűrű stílus

A vintage stílusú karikagyűrűk a múltból merítenek inspirációt, és a régi korok romantikáját idézik. Ilyen arany gyűrűk jellemzően finom díszítéssel, filigrán munkával és antik stílusú drágakövekkel vannak ellátva. A vintage stílus tökéletes azok számára, akik a múlt romantikáját és eleganciáját szeretnék megörökíteni a karikagyűrűjükben.

Eltérő vagy azonos legyen a karikagyűrű pár?

Klasszikus értelemben, a pár az nem más, mint egyforma. A mai világban, egyre több a körbe gyémánt köves női gyűrű, melyhez valljuk be őszintén, igen nehéz a tökéletes mását megalkotni, hacsak a férfi társuk is körbe köves gyűrűt kér. Ezekben az esetekben különböző színű gyémántokból rakjuk ki a gyűrűket. A másik eltérő példa, ha a női jegygyűrű követi az eljegyzési gyűrű formáját.

Két színű arany, Sárga arany, rozé arany, fehér arany gyűrű

Csakúgy, mint a gyémánt gyűrűink, eljegyzési gyűrűink esetében a jegygyűrűknél is egyedi ízlés, hogy az anyag színe milyen legyen. Nehezítő tényező lehet, hogy ebben az esetben, 2 ember azonos vagy eltérő stílusát kell ötvözni. Néha a legmegfelelőbb döntés a 2 vagy akár 3 színű ékszerek megalkotása, hiszen ekkor nem kell egy színt választani. Jó tudni, hogy a fehér gyémántokhoz a fehérarany illenek a legjobban.

Karikagyűrű, köves karikagyűrű és arany karikagyűrű gravírozás

A dátumok és nevek

A karikagyűrűk gravírozása egy egyedi megjelenést ad a gyűrűnek. A leggyakoribb gravírozások a házasulandók nevei és a házasságkötés dátuma. A gravírozás emlékeztetőül szolgál a szeretet és az örökkévalóság ígéretére.

Az idézetek és szimbólumok

Az idézetek és szimbólumok gravírozása egy másik módja annak, hogy egyedi és személyes megjelenést adjunk a karikagyűrűnek. Választhatunk hozzá egy közös, kedvenc idézetet, egy szerelmi jelmondatot, vagy akár egy szív, végtelen jel vagy egyéb szimbólumot is gravíroztathatunk a gyűrűbe.

A sajátos minták

A sajátos minták gravírozása lehetővé teszi, hogy a karikagyűrű tényleg egyedi és különleges legyen. Például választhatunk egy jelentőségteljes táj, állat vagy növény ábrázolását, ami szimbolizálja a társak közös élményeit és értékeit. Figyelem, a teljesen körbe gravírozott gyűrűket utólag nem lehet méretre állítani. A gravírozás előtt kell a pontos méretet meghatározni.

Eljegyzési gyűrű és a karikagyűrű viselete

Eljegyzéskor, az eljegyzési gyűrűt a bal kézre húzzák. Házasság kötés után az eljegyzési gyűrű átkerül a jobb kézre és a balra húzzák fel a karikagyűrűt. Mostanában elfogadott lett, hogy mindkét gyűrűt egymásra húzva viseljék. Cégünk véleménye,hogy az ékszer viselője azon a kezén és úgy hordja a gyűrűjét, ahogy az neki a legkényelmesebb.

Karikagyűrű vásárlása

Az ékszerészek

Az ékszerészeknél való vásárlás lehetővé teszi, hogy a karikagyűrűket személyesen megtekintsük, és szakértők segítségét is igénybe vehessük. Az ékszerészek általában széles választékot kínálnak, és lehetőség van egyedi tervezésre is. Fontos, hogy megbízható és jó hírű ékszerészt válasszunk.

Az online vásárlás

Az online vásárlás egyre népszerűbbé válik a karikagyűrűk esetében is. Az interneten található ékszerboltok gyakran jobb árakat kínálnak, és széles választékot nyújtanak. Azonban fontos, hogy alaposan tájékozódjunk az eladó hírnevéről és az áruk minőségéről. Sokszor a túl jó árak, a minőség rovására mennek. Ügyeljenek arra, hogy egyes weboldalak, nem az aktuális termékről készített fotót töltik fel, hanem egy 3D látványtervet. Itt sem a munka minősége, sem a kövek szépsége nem látszik. Ezekben az esetekben előfordulhat, hogy nem azt kapja a vevő, mint amire számított. Végül, a legtöbb webes rendelésnél, szállítási díjat is számítanak fel. Jó tudni, hogy az internetes webáruházak sütiket tartalmaznak.

Az egyedi karikagyűrűk tervezése

Az egyedi tervezésű karikagyűrűk lehetővé teszik, hogy valóban egyedi és személyre szabott gyűrűt hordjunk. Az egyedi tervezésű gyűrűk általában drágábbak, mint a készleten lévő darabok, de a végeredmény egy olyan gyűrű lesz, amely tökéletesen tükrözi a pár egyéniségét és stílusát. Az egyedi megrendelések határideje, bonyolultságuktól függően, 15 munkanaptól akár 180 munkanapig terjed. Egy átlagos karikagyűrű pár munkaideje, ahol az egyik gyűrű körbe brill köves, cca. 5 hét. Ha nem vagy biztos, hogy az anyag felülete fényes vagy matt legyen, ne aggódj, utólag is tudjuk módosítani. Különösen figyeljünk arra, hogy hordhatóság szempontjából a legkényelmesebb kialakítást válasszuk, ami véleményünk és tapasztalataink szerint a belül domború forma.

Karikagyűrű árak

A karikagyűrű árak, az ékszer bonyolultságától, minőségétől, anyag karát számától és a bennük foglalt fél drága, drágakövek (gyémánt, zafír, rubin, smaragd) és szintetikus kristályoktól függ. Mivel a múltban karikagyűrűket is szép számban terveztünk, gyártottunk le és adunk át, megtapasztaltuk, hogy sokan a minőséget részesítik előnyben. Ezért nem feltétlenül a „legjobb áron” kínált ékszerek az elsődleges szempontunk, hanem hogy megfelelő tapasztalattal, a legjobb minőségben és korrekt ár-érték arányban hozzuk létre csoda szép ékszereket. Annak érdekében, hogy kedvező karikagyűrű árat biztosítsuk, gyémántjaink közvetlenül a gyémánt tőzsdékről és exportőröktől származnak. Ha utólag szeretnétek módosítani a gyűrű méreteken, utólagos gyűrű méretezést is vállalunk. Termékeinkhez ajándék díszdobozt adunk. Kívánság szerint árainkat Ft -ban és Eur -ban is kérhetik.

Cégünk a legjobb minőségű, kézzel készített termékek gyártására törekszik. Az általunk forgalmazott ékszerekre 3 év jótállást vállalunk.

Térj be Budapesten található üzletünkbe!

A karikagyűrű rendeléseknél, személyesen térjetek be hozzánk. Ez azért ajánlatos, mert minden párt egyedi kívánság szerint tervezünk és gyártunk le. A Gyémánt Élet Webshop bolt, Budapesten, a Győrffy István utca 1/A 3-mas kapucsengő alatt található meg. Üzletünkben kedves és igazán kuncsaft orientált munkatársak segítenek a vásárlásban. Nálunk, a karikagyűrűkön kívül sok szép eredeti, valódi drágakő és gyémánt ékszer is megtalálható. A nem akciós gyémánt gyűrű vásárláskor az első méretre igazítás ingyenes.

Üzletünkben csak készpénzzel vagy átutalással. tud vásárolni. A számlát csakúgy Forintban (ft), mint Euróban (eur) is kérheti.

Szeretettel várunk benneteket!

Összefoglalás

A karikagyűrű az örökkévalóság és a szeretet szimbóluma, amely a házasulandók kölcsönös elkötelezettségét fejezi ki. A gyűrű kiválasztásakor fontos figyelembe venni az anyagot, a stílust, a gravírozást és a vásárlás módját. Bármilyen ékszert is választunk, legyen az egyszerű és klasszikus vagy merész és modern, a legfontosabb, hogy a gyűrű tükrözze a szerelmet és az örökkévalóság ígéretét. Termékeinket csakúgy Forintban (ft) min Euróban (Eur) is fizethetik.

Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Milyen anyagokból készülhet a karikagyűrű?
  A leggyakoribb anyagok az arany, az ezüst és a platina.
 2. Milyen stílusok közül választhatunk karikagyűrűt?
  A legnépszerűbb stílusok a klasszikus, a modern és a vintage stílus.
 3. Milyen gravírozásokat kérhetünk a karikagyűrűre?
  A leggyakoribb gravírozások a nevek, a dátumok, az idézetek, a szimbólumok és a sajátos minták.
 4. Hol vásárolhatunk karikagyűrűt?
  Karikagyűrűt vásárolhatunk ékszerésznél, online ékszerboltban, vagy akár egyedi tervezésű jegygyűrűt is készíttethetünk.
 5. Mire érdemes figyelni a karikagyűrű vásárlásakor?
  A karikagyűrű vásárlásakor érdemes figyelni az anyagra, a stílusra, a gravírozásra, valamint arra, hogy megbízható és jó hírű ékszerészt vagy online boltot válasszunk.