Gyémánt karikagyűrű 0.345 ct

Gyémánt karikagyűrű 0.345 ct bicolor

Ár: 499 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Karikagyűrű

Ékszer színe

Bicolor

Súly

9 gram

Magyar kézműves karikagyűrű, fehér és rosé aranyból, természetes gyémántokkal. Bicolor félig körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.345 ct -ban található gyémántok tisztasága SI és K (Cape) színű valamint 0.345ct súlyú (1.8mm átmérőjű). Külön kérésre, gyémánttal teljesen körbefoglalva is elkészíthetjük.

Kizárólag rendelésre gyártás!

Engedélyezett utánrendelésre

Termékleírás

A bicolor gyémánt karikagyűrű 0.345 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos sárga és fehér aranyból, természetes gyémánttokkal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 9 gramm 14 karátos aranyra van megadva. Ha a gyűrű pár súlya eltér a gyűrű méretéből adódóan, akkor +-  bruttó 29000 Ft/gramm-al kell számolni.

Bicolor félig körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.345 ct -ban található gyémántok tisztasága SI és K (Cape) színű valamint 0.345ct súlyú (1.8mm átmérőjű). Külön kérésre, gyémánttal teljesen körbefoglalva is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a gyémánt karikagyűrű 0.345 ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A bicolor gyémánt karikagyűrű 0.345ct-ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre! A 18K-os karikagyűrű gramm ára 20000 Ft/gramm.

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a bicolor gyémánt karikagyűrű 0.345 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

 

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

15 db

Súly

0.345 ct

Csiszolás

Brill

Szín

Cape

Tisztaság

SI

További információk

Kézi munka
Magyar termék
Egyedi tervezés

Érdekelhetnek még…