Eljegyzési gyűrű

1–16 termék, összesen 125 db

Fehér, sárga vagy rozé arany eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyémánt arany gyűrű

Ez az az ékszer, amire minden lány az élete valamely részén vágyik, még akkor is ha az ellenkezőjét állítja. Ennek egyszerű oka az, hogy az eljegyzési gyűrű testesíti meg a férfiak azon igazi szándékát, hogy egy lány, nő mellett, végleg elköteleződnének. Mivel különlegesek és egy életre szólnak, ajánlatos olyan nemes követ választani, mint például a gyémánt, mely hűen szimbolizálja az örök szerelemet.

Egy utazás a köves, arany gyűrű megtalálásához

Eljegyzésre készülsz? Ez az a gyűrű, amit az életed párjának fogsz ajándékba adni, és ami emlékeztetni fog benneteket erre a boldog pillanatra. Ahhoz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb ékszert, számos dolgot figyelembe kell venned, beleértve az anyagokat, a kialakítást és a párod stílusát. Ha estleg úgy érzed, hogy üzletünkben a kész ékszereink nem elégítik ki a felállított kritériumaidat, semmi gond, mi megtervezzük és kivitelezzük elképzelésidet. A gyűrűben foglalt gyémántok méretének és minőségének csak a pénztárcád szab határt.

Mi a különbség a karikagyűrű és a gyémánt eljegyzési gyűrű és a jegygyűrű között?

A jegygyűrű a karikagyűrű másik neve, a két fogalom ugyanaz. A karikagyűrű és az eljegyzési gyűrű között több különbség is van, mind funkcióban, mind megjelenésben.

 1. Funkció:
  Az eljegyzési gyűrű a házassági szándék jelképe, amelyet a férfi ajándékoz a nőnek, amikor megkéri a kezét. Ezzel szimbolizálja, hogy őszinte szándékkal szeretné megosztani vele az életét. A jegygyűrű viszont magát a házasságot jelképezi, és az esküvői szertartás során húzzák fel egymás ujjára a házasulandók.
 2. Megjelenés:
  Az eljegyzési gyűrűk általában díszesebbek és például gyémántokkal díszítettek. Gyakori, hogy középen egy nagyobb drágakő található, körülötte kisebb kövekkel. A karikagyűrűk viszont egyszerűbbek, gyakran aranyból, fehéraranyból vagy platina alapanyagból készülnek, lehetnek simák vagy textúráltak. Mostanában a hölgyek körében nagyon trendi a körbe köves változat.
 3. Viselés:
  Az eljegyzési gyűrűt a nő viseli a bal kéz gyűrűsujján, míg a karikagyűrűt mindkét fél a bal kéz gyűrűsujján hordja.

Milyen anyagokból készülhetnek az eljegyzési gyűrűk?

Az anyag kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod. Az anyag határozza meg a gyűrű árát és tartósságát. Az alábbiakban felsorolunk néhány anyagot, amelyekből az áhított gyűrűk készülhetnek:

Arany

Az arany a leggyakoribb és legkedveltebb anyag az elkészítéshez. Általában sárga aranyat használnak, de egyre több pár választ fehér vagy rózsaszín (rose) aranyat.

Platina

A platina egy ritka, értékes és tartós anyag, amelyet ékszerek elkészítéséhez is használnak. Ez az anyag rendkívül tartós és ellenálló, így ideális választás lehet, gyémántok befoglalására.

Ezüst

Az ezüst egy olcsóbb anyag a gyűrűk készítéséhez. Az ezüst gyűrűk általában egyszerűbbek és kisebb drágakövekkel vagy szintetikus kövekkel díszítettek.

Milyen drágakövekkel készülhetnek el az eljegyzési gyűrűk?

A drágakő az eljegyzési gyűrűk legfontosabb része. A legnépszerűbb drágakövek közé tartozik a gyémánt, a smaragd, a zafír és a rubin. A választott kő a legtöbb esetben gyémánt, de számos más lehetőség is elérhető. Tartósság szempontjából nem ajánljuk a cirkónia és a swarovski kristályt, mert puha kristályok és külső hatásoknak kitéve, relatív gyorsan elkophatnak.

Gyémántokkal vagy cirkónia kövekkel díszített gyűrűk?

A gyémánt eljegyzési gyűrű kétségtelenül az egyik legfontosabb ékszer, amit egy nő kaphat. Ez a jelképes darab egy kitűnő ajándék a párodtól, aki a szerelem és az elköteleződés jeleként adja át. A gyémánt az örök szerelem megtestesítője. A gyűrű minden egyes pillanatban emlékeztetni fog arra, hogy mennyire fontos a másik ember az életünkben, és hogyan szeretnénk megőrizni ezt az érzést. A gyémánt gyűrűk igazi klasszikusok, amit soha nem lehet megunni. Ragyogásuk felkeltik a figyelmet és a csodálatot.

Méret

A legtöbb gyűrű mérete állítható, de lényeges, hogy megfelelő méretű gyűrűt válassz, amely kényelmesen illeszkedik az ujjadra. Amennyiben első nekifutásra nem sikerül megtalálnod az ideális méretet, semmi gond, cégünk gyorsan és szakszerűen ujjadra igazítja.

Ár

Az eljegyzési gyűrű ára széles skálán mozoghat, és a választott anyag, kő és kialakítás alapján változhat. Annak érdekében, hogy lehetőségeidet igényedhez alakíthassuk, fontos egy előre meghatározd költség keretet megadnod.

Hogyan lehet kiválasztani az eljegyzési gyűrűt?

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása sok időt és figyelmet igényel. Ha bizonytalan vagy a döntésben, kérj segítséget tőlünk. Az ékszerész szakembereink tudnak segíteni abban, hogy kiválaszd a legtökéletesebb megoldást magad vagy a partnered számára.

Hatalmas gyűrűkészletből választhat bemutatótermünkben

Jöjj el hozzánk és válogass  különböző unikális ékszereink közül, amivel igazán meglepheted szerelmedet. Annak érdekében, hogy vevőink a számukra a legmegfelelőbb darabot megtalálják, választékunk a kövestől, a moderntől az egyszerű, elegáns eljegyzési gyűrűkre terjed ki.

Különleges eljegyzési gyűrűink széles választéka

 • Személyre szabott gyűrűk: Méretre tudjuk igazítani a gyűrűinket, hogy tökéletesen illeszkedjenek neked.
 • Páratlan köves gyűrűk: Az évek során rengeteg gyönyörű és különleges gyémánt gyűrűt hoztunk létre. Választhat akár cirkóniát, gyémántot vagy más értékes drágaköveket.
 • Kizárólag személyre szabott és unikális gyűrűket készítünk, hogy minden darab páratlan legyen.

Nemcsak a legszebb és legkülönlegesebb gyűrűkkel várunk téged, hanem folyamatosan változó akciós ajánlatokkal. Célunk, hogy a lehető legkönnyebb és legemlékezetesebb vásárlásban részesülj.

Rendkívüli ajánlataink segítségével mindenki számára elérhetővé tesszük, ezeket a magas minőségű és elegáns ékszereket. Nálunk kedvező áron vásárolhatod meg életed egyik legfontosabb ékszerét.

Hosszú távon veled vagyunk

Amennyiben a keresés során kérdésed merülne fel vagy segítségre lenne szükséged, nyitvatartási időben bármikor rendelkezésedre állunk. Döntésedet, személyes és kedves kiszolgálással igyekszünk támogatni. Megpróbálunk az összes kérdésedre egy helyen választ adni.

Gyere és látogass meg minket Budapesten

Budapesten lévő ékszerboltunk vár téged, hogy megtaláld szerelmednek az ideális gyűrűt.  Egyedi időpont egyeztetése után, gyere el hozzánk és válogass a gyűrűink és a gyémántjaink közül. A remek választásnak, nagy készletünk és kereskedelmi kapcsolataink révén, semmi sem szabhat határt. Ha megtaláltad a megfelelőt, azonnal meg is tudod venni.  A tökéletes gyűrű nálunk egyszerűen és könnyedén megtalálható. A tőlünk vásárolt ékszerekre három év jótállást biztosítunk!

Cégünk segít megtervezni a saját gyűrűdet

Egyedi tervezésű gyűrűinkkel segítünk neked abban, hogy megalkothasd a számodra legmegfelelőbb gyűrűt. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és közösen álmodjuk meg azt a különleges ékszert, amit szerelmed egy életen át szívesen visel. Az alkotás élményét, kristályaink nagy felhozatala koronázza meg.

Foglalj időpontot, hogy kizárólag neked segíthessünk!

Egyedi időpontra érkezett ügyfeleink, 100%-kos figyelmet és segítséget kapnak, kedves és megbízható kollégáinktól.  Már több éve azon ügyködünk, hogy kuncsaftjaink egyedi ékszerek elképzelésinek megvalósítását kivitelezzük. A ma divatos modern eljegyzési gyűrűktől egészen a régi stílusú gyűrűkig, segítjük a  keresést, hogy megtalálja szerelmének a tökéletes ékszert.