18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123 ct

232 050 Ft

A termékről készített videó itt tekinthető meg: IMG_2284

Az eljegyzési gyűrűben található gyémánt VS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű. A kő 0.123ct súlyú és briliáns csiszolású.

A gyűrű 18K (.750 % Au) fehér aranyból készült.

 

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

18K- .750

Színe: Fehér

Súlya: 3.34g

Leírás

18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123 ct

18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123ct- ban található gyémánt VS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű. A kő 0.123ct súlyú és briliáns csiszolású. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:53

18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

18K fehér arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123ct-ban kövének jobb megértése érdekében, kérjük olvassa el gyémánt ismertetőnket:

18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123 ct – ban levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

18K arany eljegyzési gyémánt gyűrű .123 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

További információk

Gyűrű információk

18K (.750% Au) fehér arany szoliter gyűrű.
A gyűrű mérete 53-mas.
Más finomságú és színű aranyból is elkészíthető.