Akció!
Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct

Ár: 325 000 Ft 295 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Fehér

Súly

2.20 g

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct. A gyűrűben található gyémánt VVS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű. A kő 0.29ct súlyú és briliáns csiszolású.

Termékleírás

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct. A gyűrűben található gyémánt VVS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű. A kő 0.29ct súlyú és briliáns csiszolású. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott ajánlatot.

Méret: 55

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct – al magyar ötvös készítette.

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Gyémánt ismertető:

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct levő kő tulajdonságai jobb megértése érdekében tanulmányozza át gyémánt ismertetőnket.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.29 ct – al magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

1

Súly

0.29 ct

Csiszolás

Brill

Szín

Top Wesselton

Tisztaság

VVS

További információk

A gyűrűt lehet fehér, sárga vagy rosé aranyból megrendelni
Méret:55
Magyar termék
Mintás oldala

Érdekelhetnek még…