Sale!

CSAVART ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.105 CT-AL

Original price was: 175 110 Ft.Current price is: 167 310 Ft.

A gyűrűben található gyémánt SI tisztaságú és G színű. A kő 0.105 ct súlyú és briliáns csiszolású.

A gyűrű 2.36g 14K sárga aranyat tartalmaz. M:52

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Sárga

Súlya: 2.36g

Leírás

CSAVART ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.09 CT-AL

CSAVART ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.105 CT-AL. A gyűrűben található gyémánt SI tisztaságú és G színű. A kő 0.105 ct súlyú és briliáns csiszolású. A gyűrű 2.36g 14K sárga aranyat tartalmaz. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:52

A csavart eljegyzési arany gyémánt gyűrű 0.105ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkat.

Gyémánt ismertető:

A csavart eljegyzési arany gyémánt gyűrűben levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.