Gyémánt karikagyűrű 0.16 ct fehér aranyból

532 350 Ft

A gyémánt karikagyűrű 0.16 ct -ban található gyémántok tisztasága VS, G (Top Wesselton) valamint szín kezelt fekete színűek összesen 0.16 ct súlyban (1.3mm átmérőjű). Külön kérésre, vagy csak fehér vagy csak fekete színű gyémántokkal is elkészíthetjük. Magyar kézműves karikagyűrű, fehér aranyból, természetes gyémántokkal.

Kizárólag rendelésre gyártás!

Karikagyűrű

Engedélyezett utánrendelésre

Karikagyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 10 g

Leírás

A gyémánt karikagyűrű 0.16 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos fehér aranyból, természetes gyémánttal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 10 gramm 14 karátos aranyra van megadva. Ha a gyűrű pár súlya eltér a gyűrű méretéből adódóan, akkor +-  bruttó 30000 Ft/gramm-al kell számolni.

A gyémánt karikagyűrű 0.16 ct -ban található gyémántok tisztasága VS, G (Top Wesselton) valamint szín kezelt fekete színűek összesen 0.16 ct súlyban (1.3mm átmérőjű). Külön kérésre, vagy csak fehér vagy csak fekete színű gyémántokkal is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a gyémánt karikagyűrű 0.16ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A gyémánt karikagyűrű 0.16 ct -ban található gyémántok tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre! A 18K-os karikagyűrű gramm ára 39000 Ft/gramm.

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a gyémánt karikagyűrű 0.16 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni, mivel az ügyfelünk biztosítja.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.