Gyémánt köves sárga arany karikagyűrű 0,03ct

454 350 Ft

A gyémánt karikagyűrű 0.03 ct  VS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű növesztett gyémántok találhatók.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Sárga

Súlya: 10g

Leírás

Gyémánt köves sárga arany karikagyűrű 0,03ct

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A gyémánt köves sárga arany karikagyűrű 0,03ct pár ára összesen 10 gramm 14 karátos aranyra van megadva. Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 10 gramm 14 karátos aranyra van megadva, amennyiben a súly válltozik, a gyűrűk árát átkalkuláljuk.  A gyémánt karikagyűrű 0.03 ct  VS tisztaságú és G (Top Wesselton) színű növesztett gyémántok találhatók. Amennyiben vásárlóink nem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, hanem természetes gyémánttal, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a gyémánt karikagyűrű 0.098 ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

Gyémánt köves sárga arany karikagyűrű 0,03ct  párban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt, vörös, fehér, bicolor vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre!

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a gyémánt karikagyűrű 0.04 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni, mivel az ügyfelünk biztosítja.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.