Gyémánt karikagyűrű 0.015 ct bicolor

397 800 Ft

Magyar kézműves karikagyűrű, sárga és fehér aranyból, természetes gyémánttal.

Kizárólag rendelésre gyártás!

Karikagyűrű

Engedélyezett utánrendelésre

Karikagyűrű

14K - .585

Színe: Bicolor

Súlya: 10 g

Leírás

A gyémánt karikagyűrű 0.015 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos sárga és fehér aranyból, természetes gyémánttal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 10 gramm 14 karátos aranyra van megadva, amennyiben a súly válltozik, a gyűrűk árát átkalkuláljuk.

A gyémánt karikagyűrű 0.015 ct -ban található gyémánt tisztasága VS és G (Top Wesselton) színű valamint 0.015ct súlyú (1.5mm átmérőjű). Külön kérésre, több darab (3, 5, félig vagy akár teljesen körbefoglalva) gyémánttal is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a gyémánt karikagyűrű 0.015ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkat, medáljainkat, láncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A gyémánt karikagyűrű 0.015 ct -ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre!

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a gyémánt karikagyűrű 0.015 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni, mivel az ügyfelünk biztosítja.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.