Körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26 ct

665 340 Ft

Körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26ct -ban található gyémántok tisztasága VVS és E (River) színű valamint 0.26ct súlyú (1mm átmérőjű). Magyar kézműves karikagyűrű, fehér aranyból, természetes gyémántokkal.

Kizárólag rendelésre gyártás!

Karikagyűrű

Engedélyezett utánrendelésre

Karikagyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 8.50 g

Leírás

Körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos fehér aranyból, természetes gyémánttokkal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 8.5 gramm 14 karátos aranyra van megadva.

Körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26ct -ban található gyémántok tisztasága VVS és E (River) színű valamint 0.26ct súlyú (1mm átmérőjű). Külön kérésre, más tisztaságú és színű gyémánttokkal is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26 ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26ct-ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre!

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.26 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.