https://www.daftarmemberamoorea.com/bocoran-slot-gacor-hari-ini-2022-link-situs-slot-gacor-terbaru-2022-slot-online-gacor-deposit-pulsa/
Akció!
Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct

Ár: 3 800 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Bicolor

Súly

4.25 g

Magyar egyedi kézműves eljegyzési gyűrű, fehér és rosé aranyból gyémántokkal. A gyűrűben található gyémántok SI tisztaságúak és fancy konyak, valamint G (Top Wesselton) színűek. A kövek összesen 2.173 ct súlyúak és csepp valamint briliáns csiszolásúak.

Product Description

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct.

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct. A gyűrűben található gyémántok SI tisztaságúak és fancy konyak, valamint G (Top Wesselton) színűek. A kövek összesen 2.173 ct súlyúak, csepp és briliáns csiszolásúak. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:52

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrűben levő kövek jobb megértése érdekében, kérjük olvassa el gyémánt ismertetőnket:

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrűben levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Eljegyzési csepp gyémánt gyűrű 2.173 ct -al magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

 

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

1

Súly

1.478 ct

Csiszolás

Csepp

Szín

Fancy konyák

Tisztaság

SI

Kiegészítő kő

Kiegészítő kő megnevezés

Gyémánt

Darabszám

16

Súly

0.47 ct

Csiszolás

Brill

Szín

Top Wesselton

Tisztaság

SI

Kiegészítő kő megnevezés

Gyémánt

Darabszám

34

Súly

0.225 ct

Csiszolás

Brill

Szín

Top Wesselton

Tisztaság

VVS

További információk

Méret:52
Magyar termék
Egyedileg gyártott

Érdekelhetnek még…