Körbe köves gyémánt karikagyűrű
Gyémánt karikagyűrű 0.32 ct

Körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.32 ct

Ár: 400 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Karikagyűrű

Ékszer színe

Fehér

Súly

1.65 g

Női kézműves karikagyűrű, fehér aranyból, természetes gyémántokkal.

Körbe köves gyűrűinket egyedileg rendelésre gyártjuk.

Engedélyezett utánrendelésre

Termékleírás

A gyémánt karikagyűrű 0.32 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos fehér aranyból, természetes gyémántokkal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű ára összesen 1.5 gramm 14 karátos aranyra van megadva. Ha a gyűrű pár súlya eltér a gyűrű méretéből adódóan, akkor +-  bruttó 16000 Ft/gramm-al kell számolni.

A körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.32 ct -ban található gyémántok tisztasága SI és H ( Wesselton) színű valamint 0.32 ct súlyú (1.3mm átmérőjű).  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért a körbe köves gyémánt karikagyűrű 0.32ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A gyémánt karikagyűrű 0.32 ct -ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre! A 18K-os karikagyűrű gramm ára 20000 Ft/gramm.

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a gyémánt karikagyűrű 0.32 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni, mivel az ügyfelünk biztosítja.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Utólag nem lehet méretezni!

 

 

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

30

Súly

0.32 ct

Csiszolás

Brill

Szín

Wesselton

Tisztaság

SI

További információk

Magyar termék
A kövek minőségen és mennyiségen lehet valtosztatni!

Érdekelhetnek még…