Kétszínű arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct

491 400 Ft

Kétszínű arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct – ban található gyémánt tisztasága VS és G (Top Wesselton) színű valamint 0.02ct súlyú (1.7mm átmérőjű). Magyar kézműves karikagyűrű, sárga és fehér aranyból, természetes gyémánttal.

Kizárólag rendelésre gyártás

Karikagyűrű

Engedélyezett utánrendelésre

Karikagyűrű

14K - .585

Színe: Bicolor

Súlya: 10 g

Leírás

A kétszínű arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos sárga és fehér aranyból, természetes gyémánttal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 10 gramm 14 karátos aranyra van megadva, amennyiben a súly válltozik, a gyűrűk árát átkalkuláljuk.

Kétszínű arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct – ban található gyémánt tisztasága VS és G (Top Wesselton) színű valamint 0.02ct súlyú (1.7mm átmérőjű). Külön kérésre, több darab (3, 5, félig vagy akár teljesen körbefoglalva) gyémánttal is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért az arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A kétszínű arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct -ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre!

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy az arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct -nál, mint a  többi ékszerünknél, arany illetve ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.