Rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075 ct

511 680 Ft

Rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075 ct – ban található gyémánt tisztasága SI és G (Top Wesselton) színű valamint 0.075ct súlyú (1.5mm átmérőjű).

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Bicolor

Súlya: 7g

Leírás

A rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075 ct magyar kézműves ékszer, 14 karátos rozé és fehér aranyból, természetes gyémántokkal.

Minden karikagyűrűnket egyedileg készítünk el, ezért nem tartunk belőlük raktáron. A gyűrűk gyártási ideje maximum 20 munkanapot igényel. A karikagyűrű pár ára összesen 7 gramm 14 karátos aranyra van megadva, amennyiben a súly válltozik, a gyűrűk árát átkalkuláljuk.

Rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075 ct – ban található gyémánt tisztasága SI és G (Top Wesselton) színű valamint 0.075ct súlyú (1.5mm átmérőjű). Külön kérésre, több darab (7, 9, félig vagy akár teljesen körbefoglalva) gyémánttal is elkészíthetjük.  Amennyiben vásárlóink nem bányászott, hanem laborban növesztett gyémánttal szeretnék megvásárolni, cégünknél erre is van lehetőség, akkor kérjen egyedi árajánlatot.

Az esküvői kiegészítők, szerves részét képezik csakúgy a menyasszonyi, mint a házasodni kívánó férfi ékszerek, éppen ezért az arany gyémánt karikagyűrű 0.02 ct mellé ajánljuk, arany fülbevalóinkatmedáljainkatláncainkat, ékszer garnitúráinkat és piercingjeinket. Amennyiben, készleten levő ékszereinkben nem talál megfelelő ékszer kiegészítőt, egy konzultáció keretein belül, akár egyedi elképzelésit is megvalósítjuk. Amennyiben karikagyűrűjük mellé, kiegészítő alkalmi ékszert választanak, terveztetnek, akkor az ékszer vagy ékszerek árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075 ct -ban található gyémánt tulajdonságainak és paramétereinek jobb megismerése érdekében, olvassa el gyémánt ismertetőnket.

Ha szeretne más színű karikagyűrűt vagy 18K aranyból készíteni, kérjük érdeklődjön előre!

Ékszer beszámítás

Lehetőséget biztosítunk csakúgy a rozé és fehér arany karikagyűrű 0.075ct-nál, mint a  többi ékszerünknél, arany, ezüst ékszerek, érmék illetve tárgyak beszámítására. Amennyiben elkészíteni kívánt ékszeréhez biztosítja az aranyat vagy egyéb nemesfémet, akkor anyag veszteséget és munkadíjat számolunk fel. Sok esetben ez jóval kedvezőbb, mert így az alapfém árát nem kell kifizetni.

Gyűrű méret

A gyűrű méreteket, munkatárásink a karikagyűrű pár elkészítése előtt veszik le. Az új méret a hideg-meleg hatására valamint testsúlyunk növekedésénél és csökkenésénél változik. Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.