Zafír gyémánt arany fülbevaló 0.84 ct

530 010 Ft

Zafír gyémánt köves fehér arany fülbevaló 0.84 ct -ban található gyémántok VS tisztaságúak és G (Top Wesselton) színűek. A gyémántok összes súlya 0.28ct és briliáns csiszolásúak. Az ékszerben még 2db zafír is található, összesen 0.56 ct.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 2.49g

Leírás

Zafír gyémánt arany fülbevaló 0.84 ct

Zafír gyémánt köves fehér arany fülbevaló 0.84 ct -ban található gyémántok VS tisztaságúak és G (Top Wesselton) színűek. A gyémántok összes súlya 0.28ct és briliáns csiszolásúak. Az ékszerben még 2db zafír is található, összesen 0.56 ct. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá ékszereinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott ajánlatot.

Zafír gyémánt arany fülbevaló 0.84 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves gyűrűinketkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Gyémánt ismertető:

Zafír gyémánt köves fehér arany fülbevaló 0.84 ct – ban levő kövek tulajdonságai megértéséhez, tanulmányozza át gyémánt ismertetőnket.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

 Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.