Gyémánt fülbevaló 18K fehér arany 0.25 ct

288 210 Ft

A gyémánt fülbevaló 18K fehér arany 0.25 ct – al SI1 tisztaságú és H (Wesselton) színű köveket tartalmaz. A kövek együttes súlya 0.25ct súlyú és briliáns csiszolású.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

18K- .750

Színe: Fehér

Súlya: 2.25g

Leírás

Gyémánt fülbevaló 18K fehér arany 0.25 ct

A gyémánt fülbevaló 18K fehér arany 0.25 ct – al SI1 tisztaságú és H (Wesselton) színű köveket tartalmaz. A kövek együttes súlya 0.25ct súlyú és briliáns csiszolású.

Gyémánt fülbevaló 0.25 ct – hoz ajánljuk az arany gyémántköves gyűrűinket, a gyémánt köves eljegyzési gyűrűket és a gyémánt köves medáljainkat.

Gyémánt 18K fehér arany fülbevaló balonzáras (tekerős).

A gyémánt fülbevaló 0.25 ct – al magyar ötvös készítette.

Gyémánt fülbevaló 0.25 ct levő kövek tulajdonságai jobb megértése érdekében tanulmányozza át gyémánt ismertetőnket:

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

 Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.