Akció!
ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT
IMG_5493IMG_5494ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT b

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT

Ár: 119 900 Ft 99 900 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Sárga

Súly

2.08g

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT.

A sárga arany gyűrűben található gyémánt AAA tisztaságú és fekete színű.

A kő 0.134 ct súlyú és briliáns csiszolású.

Az ékszer súlya 2.08g 14K

A gyűrű mérete 50-es.

Termékleírás

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT.. A sárga arany gyűrűben található gyémánt AAA tisztaságú és fekete színű. A kő 0.134 ct súlyú és briliáns csiszolású. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:50

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkat.

Gyémánt ismertető:

ELJEGYZÉSI FEKETE GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.134 CT – ban levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

1

Súly

0.134ct

Csiszolás

Brill

Szín

Black

Tisztaság

Egyéb

Érdekelhetnek még…