3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct

740 610 Ft

Különleges 3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct – al, mely SI tisztaságú és H (Wesselton) színű köveket tartalmaz.

A kövek együttes súlya 0.468ct és briliáns csiszolásúak.

A fülbevaló 14K fehér aranyból készült és 1.01 g súlyú.

Eljegyzési gyűrű

Elfogyott

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 1.01g

Leírás

3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct

Különleges 3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct – al, mely SI tisztaságú és H (Wesselton) színű köveket tartalmaz. A kövek együttes súlya 0.468ct és briliáns csiszolásúak. A fülbevaló 14K fehér aranyból készült és 1.01 g súlyú.

Gyémánt fülbevaló 0.468 ct – hoz ajánljuk az arany gyémántköves gyűrűinket, a gyémánt köves eljegyzési gyűrűket és a gyémánt köves medáljainkat.

A 3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct hátul stekkeres.

A három karmos fülbevalót magyar ötvös készítette.

Gyémánt fülbevalóban levő kövek tulajdonságai jobb megértése érdekében tanulmányozza át gyémánt ismertetőnket:

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

A 3 karmos gyémánt fülbevaló 0.468 ct mellett Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.