Gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct bicolor

196 950 Ft

Két színű aranyból készült gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct. Az ékszert magyar ötvös készítette. A fülbevalóban található gyémántok SI tisztaságúak és G (Top wesselton) színűek. A kövek 0.141ct súlyúak és briliáns csiszolásúak.

Fülbevaló

Fülbevaló

14K - .585

Színe: Bicolor

Súlya: 0.85 g

Leírás

Gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct

Két színű aranyból készült gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct. Az ékszert magyar ötvös készítette. A fülbevalóban található gyémántok SI tisztaságúak és G (Top wesselton) színűek. A kövek 0.141ct súlyúak és briliáns csiszolásúak. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kövekkel szeretnék, akkor egyedileg az is megoldható. Az egyéni elképzelésre személyes találka után adunk árat.

Két színű készült gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct – hoz ajánljuk az arany gyémántköves gyűrűinket, és a gyémánt köves medáljainkat.

Gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct- al elől kapcsolódó zárszerkezete van.  Fülbevaló hossza: 1.3 cm.

Gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct köveinek jobb megértése érdekében, olvassa el gyémántismertetőnket

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

 Facebook oldalunkon a Gyémánt baba fülbevaló 0.141 ct mellet, több termékünk videója és képe is megtalálható.

Magyar egyedi kézműves gyermek fülbevaló fehér és sárga aranyból természetes gyémántokkal.