Akció!
Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct
Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct bEljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct cEljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct d

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct

Ár: 300 000 Ft 278 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Fehér

Súly

4.35g

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13 ct. A gyűrűben található zafír SI tisztaságú és királykék színű. A kő 1.13ct súlyú és ovális csiszolású. A zafír hőkezelt! A kő cca. 7mm hosszú és 5mm széles.

Termékleírás

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13ct. A gyűrűben található zafír SI tisztaságú és királykék színű. A kő 1.13ct súlyú és ovális csiszolású. A zafír hőkezelt! A kő cca. 7mm hosszú és 5mm széles. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a drágakövek színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:56

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Zafír köves ékszereinket különösen, a zafír kristály imádóinak és a zafír lakodalmat ünneplő házastársak figyelmébe szeretnénk ajánlani. A zafír lakodalmat a házasság 45. évfordulóján ünneplik.

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 1.13 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Az eljegyzési arany zafír köves gyűrűt magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

Főkő

Fő kő megnevezése

Zafir

Darabszám

1

Súly

1.13

Csiszolás

Ovál

Szín

Királykék

Tisztaság

SI