Fehér arany anker cirkónia köves lánc

113 100 Ft

A nyaklánc hossza 45 cm és 2.91 14K aranyból készült. A lánc 7db cirkónia kövest tartalmaz.
Lánc
SKU 202012058 Kategória Címkék , ,

Lánc

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 2.91g

Leírás

Fehér arany anker cirkónia köves lánc

A fehér arany cirkónia köves anker nyaklánc – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Fehér arany cirkónia köves anker lánc 45 cm mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Romantikus nyári esték kiváló kiegészítője lehet. Az arany nyaklánchoz, leginkább a gyémánt köves medáljainkat ajánljuk. Természetesen ha nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni,  akkor ékszereinket növesztett gyémánttal is legyártjuk (mert fontos önnek a környezettudatosság). Referenciaként, kérem tekintse meg a növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

A nyaklánc hossza 45 cm és 2.91 14K aranyból készült.

Minden arany ékszerünk fémjelzett. Bővebb tájékoztatást a nemzeti nemesfém nyilvántartási, ellenőrzési és vizsgálati osztálytól kaphat.

Amennyiben a rendelt aranylánca túl hosszú, rövidítést is vállalunk. A lánc rövidítésének ára bruttó 4.000 Ft.

Lehetőséget biztosítunk egyedi arany nyakláncok legyártására is, viszont ez esetben személyes egyeztetésre van szükség. A személyes egyeztetésre budapesti üzletünkben, a Győrffy István uca 1/A 3-mas kapucsengő, hétköznaponként 10-től 16 óráig vagy külön megbeszélt időpontban, van lehetőség.