Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct multiköves

2 242 500 Ft

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct található gyémántok SI tisztaságúak és H-G színűek. A fő kő smaragd még a mellék kövek briliáns csiszolásúak.

A center kő külön GIA tanúsítvánnyal rendelkezik (a tanúsítványszámra kattintva megnézheti, a GIA hivatalos oldalán, a kő tulajdonságait: 3265886077).

Eljegyzési gyűrű

Elfogyott

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 2.55 g

Leírás

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct multiköves

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct található gyémántok SI tisztaságúak és H – G (Wesselton – Top Wesselton) színűek. A kövek összes súlya 0.76 ct, a fő kő smaragd csiszolású gyémánt még a mellék kövek briliáns csiszolásúak. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:54

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Eljegyzési smaragd csiszolású gyémánt gyűrűben levő kövének jobb megértése érdekében, kérjük olvassa el gyémánt ismertetőnket:

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct – ban levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.76 ct -al magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.

A center kő külön GIA tanúsítvánnyal rendelkezik (a tanúsítványszámra kattintva megnézheti, a GIA hivatalos oldalán, a kő tulajdonságait: 3265886077).