Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.355 ct szoliter

163 410 Ft

Fehér arany eljegyzési gyűrű növesztett gyémánttal. A gyűrűt magyar ötvös készítette.

A gyémánt felelős forrásból származik.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 2.85 g

Leírás

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.355 ct

Fehér arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.355 ct. A növesztett gyémánt tisztasága VS-VVS, E színű (River) és briliáns csiszolású. A csiszolás, polírozás és a kő szimmetria arányai kiválóak.  A gyűrűt magyar ötvös készítette.

Az eljegyzési gyémánt gyűrű 0.355 ct -ban a gyémánt felelős forrásból származik.

Méret:53

Az eljegyzési gyémánt gyűrű 0.355 ct mellé ajánljuk gyémánt fülbevalóinkatmedáljainkatpiercingjeinket és ékszer garnitúráinkat.

Növesztett gyémánt ismérvei:

A laboratóriumban előállított gyémántok, azonos fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetben található gyémántok. A MOHOS skálán mért keménységük azonos, a kémiai összetételük megegyezik és az optikai adottságaik is egyenlőek. Ezek a kristályok nem összetévesztendők a gyémánt utánzatokkal, mint pl. cirkónia, moissanite, cvd-vel bevont cirkónia és így tovább. Ezek 100%-ban szén alapú gyémántok, melyek legfőbb különbsége a természetes gyémántokénál, hogy nem a természetben bányásztak, hanem tudósok, laboratóriumokban állították elő őket.

A növesztett gyémántok tisztaságát, cégünk 4 kategóriában sorolja.

Az első kategóriában a TISZTA (VS-IF) gyémántok sorolhatók, melyekbe 10x nagyítás mellett az abszolút zárványmentes kristályoktól a szinte jelentéktelennek vehető parányi zárványokkal rendelkező kristályok tartoznak bele. Ez a csúcsminőség.

A második kategóriában a PICIT ZÁRVÁNYOS (SI) kristályok találhatók, melyekben 10x nagyítás mellett a már könnyen felismerhető és jól kivehető zárványok találhatók. Ide tartoznak a felső-közép klasszisú gyémántok.

A harmadik szint a ZÁRVÁNYOS (SI2) gyémántok, ahol 10x nagyítás mellett, akár szabad szemmel is könnyen felismerhető és jól kivehető zárványok találhatók. Ezek a közepes minőséget képviselik.

A negyedik kategóriánk a NAGYON ZÁRVÁNYOS (I) gyémántok. Ezekben a kristályokban szabad szemmel jó láthatjuk a zárványoka. Ők sorolhatók az alsó kategóriába.

A növesztett gyémántokat színük szerint, 4 kategóriában soroljuk.

Az első kategóriában a SZÍNTELEN (G+) gyémántok találhatók, a második kategóriában az ÁRNYALT FEHÉR (I-) kristályok, harmadik besorolásunk a SÁRGÁS (M-) kristályokra vonatkozik még az utolsó kategóriában a SÁRGA tartozik.

A gyémántok csiszolásának minőségét, úgyszintén 4 kategóriában soroltuk, melyeket a kövek csiszolási aránya és azok brillanciája határoz meg.

 Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Amennyiben eljegyzési gyűrűjét természetes gyémánttal szeretné  megvásárolni , kérem tekintse meg 1 köves3 köves és multi köves eljegyzési gyűrűinket.

Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.