Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.26 ct LAB

272 610 Ft

Fehér arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.26 ct. A növesztett gyémánt tisztasága VS, E színű (River) és briliáns csiszolású. A csiszolás, polírozás és a kő szimmetria arányai kiválóak. Méret 52.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Sárga

Súlya: 2 g

Leírás

Eljegyzési gyémánt gyűrű 0.26 ct

Fehér arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.26 ct. A növesztett gyémánt tisztasága VS, E színű (River) és briliáns csiszolású. A csiszolás, polírozás és a kő szimmetria arányai kiválóak.  A gyűrűt magyar ötvös készítette.

Az eljegyzési gyémánt gyűrűben található a gyémánt felelős forrásból származik.

Méret:52

A 14 karátos arany eljegyzési gyémánt gyűrű 0.26 ct mellé ajánljuk gyémánt arany fülbevalóinkatmedáljainkatpiercingjeinket és ékszer garnitúráinkat.

Növesztett gyémánt ismérvei:

A laboratóriumban előállított gyémántok, azonos fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetben található gyémántok. A MOHOS skálán mért keménységük azonos, a kémiai összetételük megegyezik és az optikai adottságaik is egyenlőek. Ezek a kristályok nem összetévesztendők a gyémánt utánzatokkal, mint pl. cirkónia, moissanite, cvd-vel bevont cirkónia és így tovább. Ezek 100%-ban szén alapú gyémántok, melyek legfőbb különbsége a természetes gyémántokénál, hogy nem a természetben bányásztak, hanem tudósok, laboratóriumokban állították elő őket.

A növesztett gyémántok tisztaságát, cégünk 4 kategóriában sorolja.

Az első kategóriában a TISZTA (VS-IF) gyémántok sorolhatók, melyekbe 10x nagyítás mellett az abszolút zárványmentes kristályoktól a szinte jelentéktelennek vehető parányi zárványokkal rendelkező kristályok tartoznak bele. Ez a csúcsminőség.

A második kategóriában a PICIT ZÁRVÁNYOS (SI) kristályok találhatók, melyekben 10x nagyítás mellett a már könnyen felismerhető és jól kivehető zárványok találhatók. Ide tartoznak a felső-közép klasszisú gyémántok.

A harmadik szint a ZÁRVÁNYOS (SI2) gyémántok, ahol 10x nagyítás mellett, akár szabad szemmel is könnyen felismerhető és jól kivehető zárványok találhatók. Ezek a közepes minőséget képviselik.

A negyedik kategóriánk a NAGYON ZÁRVÁNYOS (I) gyémántok. Ezekben a kristályokban szabad szemmel jó láthatjuk a zárványoka. Ők sorolhatók az alsó kategóriába.

A növesztett gyémántokat színük szerint, 4 kategóriában soroljuk.

Az első kategóriában a SZÍNTELEN (G+) gyémántok találhatók, a második kategóriában az ÁRNYALT FEHÉR (I-) kristályok, harmadik besorolásunk a SÁRGÁS (M-) kristályokra vonatkozik még az utolsó kategóriában a SÁRGA tartozik.

A gyémántok csiszolásának minőségét, úgyszintén 4 kategóriában soroltuk, melyeket a kövek csiszolási aránya és azok brillanciája határoz meg.

 Az eljegyzési gyémánt gyűrű 0.0.26 ct mellett, Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Amennyiben eljegyzési gyűrűjét természetes gyémánttal szeretné  megvásárolni , kérem tekintse meg 1 köves3 köves és multi köves eljegyzési gyűrűinket.

Gyűrű méret kérdésekben, eligazítást nyújt a belső átmérő táblázatunk.