Akció!
ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CTbELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT v

ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT-AL

Ár: 145 000 Ft 129 500 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Fehér

Súly

2.23g

ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT -AL. A gyűrűben található gyémánt SI tisztaságú és G színű. A kő 0.102ct súlyú és briliáns csiszolású. Az ékszer 2.23g súlyú.

Cikkszám: 202106093 Kategóriák: , Címkék: ,

Termékleírás

ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT-AL

ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT -AL. A gyűrűben található gyémánt SI tisztaságú és G színű. A kő 0.102ct súlyú és briliáns csiszolású. Az ékszer 2.23g súlyú. Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a gyémánt színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:49

Az eljegyzési arany gyémánt gyűrű 0.102ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkat.

Gyémánt ismertető:

Az ELJEGYZÉSI ARANY GYÉMÁNT GYŰRŰ 0.102 CT – ban levő kő paramétereinek megértése érdekében, olvassa el rövid tájékoztatónkat.

A gyémánt legfontosabb tulajdonságait a 4C-vel azaz Carat (karát), Clarity (tisztaság), Color (szín) és Cut(csiszolás)-al értelmezhetjük legkönnyebben. Carat (karát), jele a “ct”. 1 karát pontosan 0,2 grammnak felel meg.

Clarity (tisztaság), meghatározására a nemzetközi szabványt alkalmazzuk. Ez a szabvány 7 nagy csoportot különböztet meg: IF (a legjobb minőség) azaz lupe tiszta, zárványmentes, VVS (tovább osztható VVS1 és VVS2-re) ami nem más mint nagyon nagyon kicsi zárvány, VS (tovább osztható VS1 és VS2-re) egyenlő nagyon kicsi zárvány, SI azaz kis zárvány (tovább osztható SI1, SI2 és SI3-ra), Pique 1 vagy I1 ami annyit tesz mint szabad szemmel látható zárvány, Pique2 röviden I2 nagyobb zárványok és végül a Pique 3 vagy csak I3 durva zárványok. Az alábbi kép példaként ábrázolja a zárványok arányának mennyiségét a különböző kategóriákban.

Color (szín), ennél a pontnál két nagy csoportot különböztetünk meg, a fehér gyémántokat és a színes gyémántokat.A fehér gyémántoknál a gyémánt színét betűkkel határozzuk meg, amiket aztán csoportosítunk. A betűk skálája D-től Z-ig van meghatározva, ahol D a színtelen vagyis a teljesen fehér (legjobb szín) és a Z az meg a halvány sárga színt ábrázolja (legrosszabb színminőség), nem összekeverendő a sárga gyémánttal. A színeket a következő csoportokban csoportosítjuk: River (D,E), Top Wesselton (F,G), Wesselton (H), Top Crystal/Crystal (I,J), Top Cape (K,L) és Cape Yellow (M,Z). Az ábra a GIA szín összehasonlító ábrája, ahol a fehér gyémántok nagyobb színeltérését láthatjuk.

Cut (csiszolás), alapján határozható meg a gyémánt formája. A következő csiszolási formák a legelterjedtebbek: briliáns (kerek), princess (négyszög), emerald, ovális, csepp, asscher, marquise, trillion (háromszög) és a szív.

Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Főkő

Fő kő megnevezése

Gyémánt

Darabszám

1

Súly

0.102ct

Csiszolás

Brill

Szín

Top Wesselton

Tisztaság

SI