Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051ct

48 750 Ft

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051ct. A gyűrűben található zafír SI tisztaságú és világos kék színű. A kő 0.051ct súlyú és kerek csiszolású.

Eljegyzési gyűrű

Engedélyezett utánrendelésre

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 1.08g

Leírás

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051ct

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051ct. A gyűrűben található zafír SI tisztaságú és világoskék színű. A kő 0.051ct súlyú és kerek csiszolású. A zafír hőkezelt! Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a drágakövek színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen slot gacor hari ini fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:50

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051 ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Zafír köves ékszereinket különösen, a zafír kristály imádóinak és a zafír lakodalmat ünneplő házastársak figyelmébe szeretnénk ajánlani. A zafír lakodalmat a házasság 45. évfordulóján slot ünneplik.

Eljegyzési fehér arany zafír gyűrű 0.051 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Az eljegyzési arany zafír köves gyűrűt magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem slot bonus 100 to 3x szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.