Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55ct

175 110 Ft

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és vörös színű. A kő 0.55ct súlyú és ovális csiszolású.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 2.78g

Leírás

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55ct

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és vörös színű. A kő 0.55ct súlyú és ovális csiszolású. A rubin hőkezelt! Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.

Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a drágakövek színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:53

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Rubin köves ékszereinket különösen a rubin kristály imádóinak és a rubin lakodalmat ünneplő házastársak figyelmébe szeretnénk ajánlani. A rubin lakodalmat a házasság 40. évfordulóján ünneplik.

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.55 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Az eljegyzési arany rubin köves gyűrűt magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.