ELJEGYZÉSI FEHÉR ARANY RUBIN GYŰRŰ 0.227CT

167 310 Ft

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és rózsaszínes piros színű.

A kő 0.227ct súlyú és kerek csiszolású. A rubin hőkezelt!

Méret:54

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

14K - .585

Színe: Fehér

Súlya: 1.39g

Leírás

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227ct

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és rózsaszínes piros színű. A kő 0.227ct súlyú és kerek csiszolású. A rubin hőkezelt! Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a drágakövek színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:54

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Rubin köves ékszereinket különösen, a rubin kristály imádóinak és a rubin lakodalmat ünneplő házastársak figyelmébe szeretnénk ajánlani. A rubin lakodalmat a házasság 40. évfordulóján ünneplik.

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Az eljegyzési arany rubin köves gyűrűt magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.