https://www.daftarmemberamoorea.com/bocoran-slot-gacor-hari-ini-2022-link-situs-slot-gacor-terbaru-2022-slot-online-gacor-deposit-pulsa/
Akció!
ELJEGYZÉSI FEHÉR ARANY RUBIN GYŰRŰ 0.227CT

ELJEGYZÉSI FEHÉR ARANY RUBIN GYŰRŰ 0.227CT

Ár: 155 000 Ft

Anyag fajta

14K - .585

Ékszer fajta

Eljegyzési gyűrű

Ékszer színe

Fehér

Súly

1.39g

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és rózsaszínes piros színű.

A kő 0.227ct súlyú és kerek csiszolású. A rubin hőkezelt!

Méret:54

Cikkszám: 202010286 Kategóriák: , Címkék: , ,

Product Description

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227ct

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct. A gyűrűben található rubin SI tisztaságú és rózsaszínes piros színű. A kő 0.227ct súlyú és kerek csiszolású. A rubin hőkezelt! Amennyiben a kedves vásárlónk, egyéb tisztaságú és színű kővel szeretné, akkor az is megoldható.  Továbbá gyűrűinknél, nemcsak a drágakövek színén és tisztaságán lehet változtatni, hanem az arany színét és finomságát is. Ha kedves vásárlónk úgy dönt, hogy egyediesíteni szeretné rendelését, akkor személyesen fáradjon be üzletünkbe és kérjen egyedi, testre-szabott árajánlatot.
Méret:54

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227ct – hoz ajánljuk arany gyémántköves fülbevalóinkatkarikagyűrűinket, és medáljainkat.

Rubin köves ékszereinket különösen, a rubin kristály imádóinak és a rubin lakodalmat ünneplő házastársak figyelmébe szeretnénk ajánlani. A rubin lakodalmat a házasság 40. évfordulóján ünneplik.

Eljegyzési fehér arany rubin gyűrű 0.227 ct mellett,  Facebook oldalunkon több termékünk videója és képe is megtalálható.

Az eljegyzési arany rubin köves gyűrűt magyar ötvös készítette.

Amennyiben nem szeretne bányászott gyémántot vásárolni (mert fontos önnek a környezettudatosság), kérem tekintse meg növesztett (laboratóriumban előállított) gyémánttal készített eljegyzési gyűrűinket.

Főkő

Fő kő megnevezése

Rubin

Darabszám

1db

Súly

0,227ct

Csiszolás

Brill

Szín

Rózsaszínes Piros

Tisztaság

SI